+40 771 446 243 OFFICE@SOFT-LAB.RO

SOFTLAB

softlab promovare online image

DORESTI O CAMPANIE ADWORDS ?

Ce este o campanie adwords?

Campanie Adwords, reprezinta un model de marketing pe internet in care agentii de publicitate platesc o taxa de fiecare data cand se face clic pe unul dintre anunțurile lor. In esenta, este o modalitate mai rapida de a cumpara vizite pe site-ul dvs., decat sa incercati să “castigati” aceste vizite in mod organic. Campania Google Adwords este una dintre formele cele mai populare ale promovarii online platite. Aceasta permite agentilor de publicitate sa liciteze pentru plasarea anunturilor in linku-urile sponsorizate ale unui motor de cautare atunci cand cineva caută un cuvant cheie care are legatura cu oferta lor de afaceri.

promovare online ppc

Administrare Campanie Adwords

Platforme precum Google AdWords si anunturile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing, va putem ajuta sa duceti conturile publicitare la un nivel superior. Oferim suportul si indrumarea de care aveti nevoie pentru a va atinge scopul, fie ca este vorba despre maximizarea randamentului investitiei, cresterea numarului de clienti potentiali sau cunoasterea marcii.

campanie adwords reclame

Administrarea campaniei AdWords necesita Revizuire constanta

Ca multe forme de marketing, crearea si mentinerea unei campanii AdWords nu este ceva ce puteti face o singura data si apoi sa fie uitata. PPC și SEO sunt procese continue si iterative care necesita o atentie constanta in domenii precum:

 • Analiza Cuvinte Cheie
 • Grupare cuvinte cheie
 • Adaugarea cuvintelo cheoe negative
 • Analiza datelor pentru cuvinte cheie
 • Crearea si proritizarea paginilor de destinatie care insotesc anunturile adwords
 • Revizuirea permanenta a licitarii

Analiza cuvintelor cheie este cruciala atat pentru optimizarea seo cat si pentru o campaniile online platite.

Gasirea de timp, nu numai pentru a atinge fiecare dintre aceste zone enumerate, dar si pentru a le executa cu succes, este ceva cu care agentii publicitari se lupta zilnic. Toate aceste sarcini au nevoie de timp si energie, care ar putea fi cheltuite altfel pe dezvoltarea de noi strategii de marketing sau de a castiga mai multi clienti.

SERVICIILE NOASTRE CAMPANII ADWORDS

Auditurile PPC

Procesul nostru de audit al PPC porneste de la intelegerea obiectivului de audit, de acoperire si de la analiza datelor.

Promovare Social Media

SoftLab va poate ajuta cu campanii social platite, care pot conduce publicul tinta spre actiuni mult mai bine direcționate.

Google AdWords

Angajarea noastra va ofera avantajul unui expert AdWords cu norma intreaga, fara costuri suplimentare, fara griji.

Promovare Campanie Bing

Echipa noastra de agenti de anunturi Bing are pregatirea si experienta de care ai nevoie pentru a profita la maximum de platforma populara a lui Bing.

Campanie Adwords Display

Anunturile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.

Remarketing & Retargeting

Imbunatatiti rentabilitatea investitiei si cresteti conversiile prin marketing pentru persoanele care au accesat site-ul dvs. sau care au prezentat interes.

campanie adwords ppc

Scurta descriere a campaniei Adwords:

Serviciile noastre pentru campaniile adwords includ:

 • Strategia campaniei de cautare
 • Cercetarea si selectia cuvintelor cheie
 • Realizarea reclamei pentru anunturi
 • Setarea campaniei
 • Gestionarea ofertelor si urmarirea ROI
 • Optimizarea si dezvoltarea paginilor de destinatie
 • Gestionarea si analiza campaniilor

Rapoarte Performante Promovare

Raportam lunar cu privire la succesul campaniei dvs. in ceea ce priveste alegerea cuvintelor cheie si alegerea textului si vom crea un raport de pozitionare pentru a sti unde se va clasifica reclama pentru cuvintele cheie pe care le platiti. In plus, dupa ce examinati raportul, vom rezerva un apel cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul si directia campaniei dvs. precum și pentru a raspunde la orice intrebari pe care le aveti.

logo softlab campanie adwords

Sa incepem proiectul dvs. de promovare Adwords

Va vom ajuta sa va atingeți obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Cere Oferta

logo promovare online softlab

SOFTLAB

Social