+40 771 446 243 OFFICE@SOFT-LAB.RO

SOFTLAB

Creare Magazine Online

CREARE MAGAZINE ONLINE

Creare Magazine Online

Toata lumea stie ca magazinele cu amanuntul sunt o afacere buna, indiferent de ce vând; vor exista întotdeauna oameni dornici de a va cumpara produsele sau serviciile. Dar un magazin de vanzare cu amanuntul este limitat la locatia sa geografica. Daca doriți sa mergeți la nivel mondial, nu există limite la internet

Comertul electronic este o parte componenta foarte importanta a activitatii actuale a companiilor din tara noastra. Prin intermediul internetului si al unor foarte bune solutii ecomerce, veniturile companiei dvs. pot cunoaste o crestere semnificativa. Softlab va ofera servicii de creare magazine online la cel mai bun standard de pe piata, ceea ce pentru orice companie nu poate fi indecat un avantaj major in fata competitorilor.

CE FACEM NOI

Echipa noastra de specialisti este gata oricand sa conceapa pentru tine solutii E-commerce complete. Noi iti vom crea o platforma avansata de E-commerce pentru afacerea dvs., optimizand si intregul design astfel incat sa aveti o conversie cat mai buna. Un magazin online creat de noi iti poate aduce venituri imediat ce il pui in functiune. In designul unui astfel de site vom integra toate elementele necesare comertului online, inclusiv metode de plata electronica.

Va putem ajuta sa proiectati si sa dezvoltati solutii complete de creare magazine online pentru a eficientiza comunicarea, automatiza fluxul de lucru, gestiona tranzactiile cu volum mare, gestionarea si autentificarea utilizatorilor, gestionarea datelor si a continutului, aplicatiile cosului de cumparaturi si integrarea gateway-ului de plată. Serviciul nostru de design include:

PROIECTAREA UNEI NOI PREZENTE ONLINE

CONTINUT PERSONALIZAT SI ADAPTABILE PENTRU SMARTPHONE

CREAREA DE PAGINI DE DESTINATIE UNICE

GAZDUIRE WEB / INREGISTRARE NUME DE DOMENIU

DEZVOLTAREA RECLAMEI PENTRU CAMPANIILE DE E-MAIL

OPTIMIZARE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

In plus, datorita pachetului de solutii Ecommerce implementat de noi, vei putea sa iti gestionezi mult mai bine documentale tale, alaturi de cele ale tuturor clientilor. Avem mijloacele tehnice necesare si priceperea ce ne ajuta sa gasim mereu solutii intuitive si simple la orice problema. Ne putem mandri cu foarte multe cazuri in care am lucrat cu clienti importanti si le-am oferit magazine online la cel mai inalt standard. Firecare site creat de noi prin tehnologia disponibila in domeniul E-commerce este personalizat si unic in felul lui.

Noi am invatat sa adaptam designul magazinelor online conform tiparului afacerii desfasurate de fiecare client. Oferim solutii complete de design si functionalitate si solutii Ecommerce oricand suntem solicitati pentru aceasta frumoasa misiune. Credem cu tarie ca acesta este viitorul vanzarilor in tara noastra si in lume si dorim sa facem parte din succesul unui numar cat mai mare de companii prin solutii Ecommerce integrate.

SOLUTIILE NOASTRE PENTRU COMERT ONLINE

Pe baza obiectivelor si cerințelor dvs., livram solutii unice, personalizate, de creare magazine online. Veți obtine o soluție web stabila si sigura, cu functii complete de Ecommerce, care are toate clopotele si fluierele de care aveti nevoie.

Oferim atat solutii creare magazine online, cat si gazduire a magazinelor online pe serverele noastre dedicate special acestui scop. Astfel, puteti fi sigur ca tot ceea ce tine de afacerea dvs. online nu va fi expus pericolelor si veti avea mereu la dispozitie un backup pentru cele mai negre scenarii la care va puteti gandi. Lucram cu ultimele tehnologii in domeniu si folosim arhitectura ultramoderna pentru a ne asigura ca totul este protejat cat mai bine.

Creare Magazine Online
 • Caruciorul online de cumparaturi pe care vizitatorii il pot adauga si modifica
 • Istoricul comenzilor, starea expeditiei, crearea listei de dorinte
 • Cumparaturi sigure cu criptare SSL pe 128 biti
 • Optiune de impachetare cadou si mesaj
 • Integrare cu Paypal si peste 50 de alte gateway-uri de plata
 • Check-out anonim pe o pagina pentru a ajuta la imbunatatirea conversiilor
 • Optiuni personalizate pentru produse, cum ar fi selectia de culori si greutate
 • Gestiune stocuri si inventar
 • Rapoarte de vanzari care pot fi exportate in formate de foi de calcul
 • Motor de cautare optimizat cu legături SEO si sitemap-uri
 • Cupoane, coduri de reduceri si certificate de cadou
Creare Magazine Online

AFACEREA DVS. E IN SIGURANTA CU NOI!

Daca v-ati hotarat sa va schimbati domeniul sau platforma si aveti nevoie de transferul tuturor informatiilor de pe un site pe altul, atunci noi va putem ajuta. Ducem la bun sfarsit transferul de continut de pe un site pe altul si a bazei de date aferente acestuia. Din momentul in care decideti sa colaborati cu noi si sa obtineti cele mai bune solutii Ecommerce, veti beneficia din partea Softlab de solutii Ecommerce complete, acest lucru implicand mentenanta magazinului, remedierea prompta a oricarei probleme aparute si servicii de dezvoltare web, totul fiind disponibil atat timp cat lucram impreuna.

Datorita solutiilor tehnice implementate de expertii Softlab, magazinul dvs. online va fi unul usor de folosit, care va garanta o experienta online foarte placuta pentru toti utilizatorii.

Creare Magazine Online

DE LA INCEPUT MOBILE-FRIENDLY

Bineinteles, in elaborarea acestor magazine online , noi nu ignoram nici platformele mobile, ba dimpotriva le acordam o atentie deosebita. Tot ceea ce inseamna solutii Ecommerce la noi este facut pentru a fi mobile-friendly. Zi de zi, noi ne ingrijim de bunul mers al lucrurilor pentru foarte multi clienti care vand in mediul online.

Imbunatatim constant ceea ce facem, folosim ultimele tehnologii in domeniu si dispunem de o echipa completa formata din oameni specializati pe fiecare componenta a serviciilor E-commerce si webdesign. Totul este foarte bine testat de noi inainte de a fi pus in functiune, astfel incat sa ne asiguram ca nimic nu va va da batai de cap atunci cand veti demara activitatea afacerii dvs.

Platforma pe care noi o cream pentru dvs. va fi foarte usor de utilizat si de gestionat. Veti putea face oricand modificarile pe care le doriti. Adaugam magazinului dvs. online toate functionalitatile dorite si il putem personaliza asa cum veti dori. Nimic nu va va limita in atingerea obiectivelor ce tin de vanzarile dvs., iar comenzile facute de clienti pe laptop, tableta sau telefon mobil vor fi procesate imediat datorita tehnologiei noastre de ultima ora implicate in gasirea unor solutii Ecommerce. Stim ca doriti sa fiti cat mai eficient in ceea ce faceti, iar clientii dvs. sa vada acest lucru. Din acest motiv, noi am gasit cele mai bune solutii Ecommerce pentru afacerile online de dimensiuni mai mici sau mai mari.

Creare Magazine Online

Sa incepem proiectul dvs.

Va vom ajuta sa va atingeți obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Cere Oferta

Creare Magazine Online

SOFTLAB

Social Links