+40 771 446 243 OFFICE@SOFT-LAB.RO

SOFTLAB

Creare Site

Creare Site Web, Experti in Web Design

Creare Site Web Profesional

Specialistii nostrii creaza pagini web de la zero, in functie de nevoile dvs. Amintiti-va, este cartea dvs. de vizită online. Credem ca paginile web simple, curate si frumoase vor vinde produse, construiesc relatii cu clientii si lasa oamenii sa se indragosteasca de produsele si serviciile dvs. Echipa noastra de design va crea un design personalizat care se potrivește perfect afacerii dvs. In unele cazuri, pachetul de solutii CMS si E-commerce are anumite limitari in urma carora apar neplaceri in calea succesului afacerii. Softlab va ofera optiunea de creare site web personalizat. Lucram de multi ani in domeniu, cunoastem tot ce trebuie sa stim despre web design si avem pachete de servicii pentru fiecare tip de client sau buget.

Atunci cand preluam un proiect, pornim mereu de la elementele de baza pentru a analiza ce trebuie facut de catre clientii nostri si utilizatorii site-urilor lor. Practic, pornind de la baza, noi construim toate aceste elemente prin folosirea celor mai noi tehnologii. Ele vor fi astfel adaptate la nevoile dvs. si au asigurata durabilitatea pe termen lung.

Nu conteaza cat de complex este proiectul dvs. , daca el trebuie reluat de la zero sau doar upgradat, noi ne ocupam de tot ce este nevoie, pana in cel mai mic detaliu. Nu conteaza daca dezvoltarea web vizeaza un site sau o aplicatie, noi garantam obtinerea unor rezultate la fel de bune in ambele cazuri.

Creare Site

Abordarea noastra

Produsul final al activitatii noastre de creare a unui site web va fi unul atractiv din punct de vedere estetic, dar si functional pentru ca toti clientii sa fie multumiti de experienta online de pe pagina web pe care o detineti. Acest lucru inseamna un profit mai mare pentru orice companie si atragerea unui numar mai mare de clienti.

In prima etapa de creare site, cea de planificare, ne asiguram ca am inteles foarte bine ceea ce dvs. doriti de la propria pagina web, dar si cum doriti ca acest plan sa fie implementat. Urmeaza etapa de realizare propriu-zisa, acolo unde dezvoltam sisteme de gestionare a continutului in cazul clientilor ce au nevoie de ceva mai mult decat sistemele de baza. Dupa ce site-ul dvs. va fi gata, trecem la etapa de revizuire si testare. Scopul ei este de a ne asigura ca el functioneaza fara erori si de a le remedia prompt.

Daca totul merge bine, pagina web este oferita clientului pentru fi folosita in scopul pentru care a fost creata. Ulterior, noi asiguram si intretinerea site-ului, aceasta fiind necesara pentru a ne asigura ca el functioneaza eficient mereu.

METODA NOASTRA DE CREARE SITE WEB

PLANIFICARE

Intelegerea a ceea ce doriti de la pagina dvs. si cum doriti sa fie implementata

REVIZUIRE SI TEST

Odata ce pagina web este gata, acesta trebuie verificata si testata pentru a asigura o functionare fara erori

INTRETINERE

Este un pas important prin care ne asiguram ca pagina web functioneaza eficient tot timpul

DEZVOLTARE

Dezvoltam sisteme de gestionare a continutului (CMS) pentru clientii care au nevoie mai mult decat un sistem de baza

LANSARE

Dupa testarea reusita, pagina web este livrata clientului pentru a fi utilizata

CE OFERIM

  • CREARE SITE WEB
  • SOLUTII PERSONALIZATE
  • REDESIGN SITE
  • REALIZARE LOGO
  • SOLUTII DE E-COMMERCE
  • SOLUTII INTERNET SI INTRANET
  • APLICATII WEB PERSONALIZATE
  • REALIZARE BLOG-URI
  • APLICATII BUSINESS
  • INTEGRARE SISTEME DE PLATA

DE CE SA APELATI LA SOFTLAB PENTRU CREARE SITE

Echipa SoftLab este alcatuita din specialisti cu studii in domeniu si o vasta experienta in tot ceea ce inseamna programare, creare site, SEO, SEM, creare aplicatii mobile etc. Noi oferim servicii integrate de creare site si ne ingrijim de fiecare aspect al site-ului dvs. cat si al interactiunii utilizatorilor cu acesta.

Serviciul nostru de creare site web include dezvoltarea, elaborarea si implementarea unor solutii personalizate, dezvoltare de community website, solutii de E-commerce, solutii internet si intranet, aplicatii personalizate dorite de clientii nostri, aplicatii de tip business si integrare sisteme de plata.

De-a lungul timpului, numeroasele proiecte duse la bun sfarsit ne-au adus aprecierea clientilor nostri. Folosim o metoda rapida si eficienta de dezvoltare, testata in nenumarate randuri. Pentru noi, clientul este pe primul loc, iar rentabilitatea investitiei lui e prioritara. De fiecare data cand ne angajam sa ajutam un client care apeleaza la noi pentru dezvoltare web, nu facem niciun compromis in privinta calitatii paginii web.

Stim ca in procesul de creare pagini web rapiditatea in oferirea unui raspuns si a unor solutii este esentiala in relatia cu toti clientii nostri. Orice ar avea ei de rezolvat si orice dificultate ar intampina, noi raspundem imediat nevoilor pe care le au si oferim solutii eficiente. Nu ne limitam doar la a livra un serviciu si a incasa bani pentru el.

Noi dorim, in absolut fiecare proiect de web design, sa ne asiguram ca site-ul clientului este perfect functional si responsive pe orice dispozitiv (desktop, laptop, tableta sau smartphone). Experienta vasta acumulata de specialistii Softlab in managementul proiectelor de web design le permite sa fie foarte eficienti in ceea ce fac zi de zi in colaborarea cu toti clientii nostri.

Creare Site

Suntem gata sa incepem proiectul dorit

Noi va putem ajuta la cresterea afacerii dumneavoastra si la atingerea obiectivelor

Cere Oferta

Creare Site

SOFTLAB

Social