+40 771 446 243 OFFICE@SOFT-LAB.RO

SOFTLAB

Creare Site Wordpress

De ce Site WordPress?

Site-urile WordPress sunt foarte usor de utilizat de catre oricine. Ele permit o personalizare completa si au un sistem de management al continutului ce va permite sa gestionati cu mare usurinta continutul paginii web respective. Tot mai multi intreprinzatori sau persoane fizice aleg crearea unui site wordpress deoarece acesta ofera o flexibilitate mare, este usor de personalizat si foarte usor de utilizat.

Exista o multitudine de template-uri ce pot fi utilizate pentru un site wordpress. In functie de specificul afacerii dvs., noi putem personaliza orice template sau putem crea unul nou personalizat.

Un site wordpress este usor de administrat si actualizat daca cel care se ocupa de aceste operatiuni are cunostintele necesare. Va usuram misiunea si cream un site wordpress usor de modificat si actualizat. Daca doriti sa transformati site-ul dvs. WordPress intr-unul multilingv, va putem ajuta si in aceasta privinta, oferindu-va serviciile noastre de copyright, disponibil inclusiv in mai multe limbi straine.

PROCEDURA NOASTRA


INSTALARE TEMA

Instalam orice tema free sau platita si o personalizam

CUSTOMIZARE TEMA

Softlab va ofera o gama vasta de customizari Teme si Template-uri Wordpress

OPTIMIZARE SEO WORDPRESS

Pachet complet de servicii SEO pentru a ajuta atragerea de clienti noi si cresterea profitului

INSTALARE PLUGIN-URI SITE WORDPRESS

Instalam Plugin-urile necesare , indiferet de ce pachet alegeti

DEZVOLTARE CONTINUT

Dezvoltam continut unic pentru site-ul dvs wordpress si ne asiguram ca sunteti inaintea competitorilor

Ce putem face pentru dvs.

Noi putem crea pentru dvs. orice tip de site wordpress dorit. Fie ca va doriti un blog, fie ca doriti sa vindeti produse sau servicii, noi va suntem alaturi si va vom crea un site wordpress exact asa cum il doriti. Indiferent de complexitatea afacerii dvs., un site wordpress este mereu solutia potrivita, inclusiv pentru a va oferi solutii de e-commerce. Puteti apela la serviciile noastre inclusiv pentru serviciul de actualizare permanenta a site-ului WordPress pe care il detineti.

Zi de zi, operatorii nostri vor opera modificarile de continut dorite de dvs. si vor personaliza fiecare pagina cu textele si imaginile dorite. Putem instala absolut orice tema doriti, atat una free, cat si o tema platita. In etapa urmatoare, instalam plugin-urile de care are nevoie site-ul dvs., indiferent de pachetul ales. In continuare, trecem la customizarea temei, la noi fiecare client gaseste o gama larga de customizari ale temelor si template-urilor unui site wordpress.

Dupa ce aceste etape sunt indeplinite, trecem la optimizarea SEO a site-ului wordpress respectiv. Aceasta are drept scop o pozitionare cat mai buna a unui site wordpress in cautarile facute de utilizatori pe motoarele de cautare. Noi ne-am specializat pe lucrul cu Creare Site Wordpress si oferim tuturor clientilor nostri o gama completa de servicii in aceasta privinta. Putem personaliza absolut orice tema WordPress care poate deveni solutie all-inclusive pentru dvs.

SERVICIILE NOASTRE CREARE SITE WORDPRESS

Instalare Tema

Instalam orice tema gratis sau platita si o facem sa arate profesional

Dezvoltare continut

Oferim servicii de dezvoltare de continut web, cum ar fi planificarea continutului, scrierea si editarea precum si analiza cuvintelor cheie

Plugin-uri Premium

Instalam si configuram toate plugin-urile dorite sau necesare

Site WordPress SEO

Ajutam bloggerii si proprietarii site-urilor WordPress sa sporeasca vizibilitatea site-ului sau a blogului lor în motoarele de cautare, cum ar fi Google.

Securitate Creare Site WordPress

Instalarea WordPress nu este grea. Configurarea sigura si continua WordPress nu este tocmai usoara

Transfer gazduire WordPress

Mutam in siguranta tot site-ul WordPress, Email-uri si baze de date catre noul dvs. cont de gazduire

Sa ducem impreuna site-ul dvs. WordPress la un al nivel!

Pe langa personalizarea site-ului dvs. WordPress, noi ne asiguram ca site-ul este receptiv si compatibil cu orice platforma. Personalizarea nu trebuie sa implice ingreunarea lui cu diverse optiuni si elemente multimedia inutile. Crearea unui site wordpress trebuie sa fie curata, eficienta si intuitiva, astfel incat utilizatorii sa il poata utiliza cu usurinta, chiar daca ei nu au cunostinte speciale de operare pe calculator.

Echipa SoftLab include si copyrighteri specializati in scrierea si editarea de texte noi, originale, adaptate nevoilor si cerintelor unui site wordpress. Textele sunt scrise respectandu-se cerintele de indexare specifice platformei WordPress, iar continutul deja existent pe unele site-uri este adaptat astfel incat el sa corespunda cat mai bine cerintelor motoarelor de cautare. Astfel, atunci cand utilizatorii vor cauta anumite cuvinte-cheie pe internet, site-ul dvs. va aparea printre primele in lista alcatuita de Google.

Practic, pe un site WordPress puteti vinde absolut orice si il puteti personaliza pentru a accepta mai multe metode de plata (inclusiv plata electronica) din partea clientilor. Totul este securizat si actualizat permanent, astfel incat site-ul sa faca fata celor mai mari amenintari de securitate cibernetica.

In cazul in care aveti un site WordPress care se confrunta cu probleme de vizibilitate, noi il vom supune unei analize complexe ce implica si analiza cuvintelor-cheie. Intr-o perioada de timp rezonabila, putem readuce un site wordpress in varful cautarilor pe internet. De asemenea, indiferent de tipul de plugin dorit de dvs., noi putem instala orice, atat pluginuri gratuite cat si unele premium.

Pot exista si situatii in care crearea unui site wordpress sa necesite mutarea pe o alta platforma sau catre un alt cont de gazduire. Va punem la dispozitie trei planuri de pret pentru crearea si intretinerea unui site wordpress. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar noi vom prelua imediat proiectul dvs.

PLANURI DE PRET

Plan Standard

€110 €190

 • Instalare Wordpress
 • Instalare Tema
 • Import Continut Demo & Setare
 • Adaugare Logo
 • Instalare Plugin-uri Esentiale
Plan Bronz

€200 €299

 • Instalare WordPress
 • Instalare Tema
 • Import Continut Demo & Setare
 • Adaugare Logo
 • Instalare Plugin-uri Esentiale
 • Optimizare SEO
 • Copie de siguranta site
Plan Gold

€350 €399

 • Instalare WordPress
 • Instalare Tema
 • Import Continut Demo & Setare
 • Adaugare Logo
 • Instalare Plugin-uri Esentiale
 • Optimizare SEO
 • Copie de siguranta
 • Management de securitate
 • Customizare Tema

Sa incepem proiectul dvs.

Va vom ajuta la crearea site-ului wordpress dorit si sa va dezvoltati afacerea.

Cere Oferta

SOFTLAB

Social Links