+40 771 446 243 OFFICE@SOFT-LAB.RO

SOFTLAB

softlab optimizare seo

Optimizare SEO

imagina optimizare seo

Optimizare SEO Servicii De Calitate

Optimizarea Seo este procesul de afectare a vizibilitatii a unei pagini web intr-un rezultat neplatit al motorului de cautare – deseori denumit “natural”, “organic” sau “castigat”. In general, cu cat mai repede si mai pozitionat apare un site web in lista cu rezultatele cautarii, cu atat mai multi vizitatori vor accesa acel site. Optimizare SEO poate viza diferite tipuri de cautare, inclusiv cautare de imagini, cautare locala, cautare video, cautare academica, cautare de stiri, etc.

SERVICII OPTIMIZARE SEO LA UN NIVEL SUPERIOR

Expertii Softlab pot creste rangul motorului de cautare si traficul pe site al oricarei companii. Expertiza oferita, tehnic si de copywriting, permite sa satisfaca cu succes nevoile companiilor cu site-uri complexe.

O intreaga echipa de programatori si specialisti in SEO lucreaza pentru site-ul tau si, eventual, il reconstruieste complet pentru ca el sa dea rezultatele optime pe motoarele de cautare. Serviciul nostru de optimizare SEO garanteaza obtinerea rezultatelor asteptate, indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea. Investitia in acest serviciu nu este deloc mare in comparatie cu cea facuta in alte canale de promovare a afacerii tale.

La Softlab, folosim tehnici de ultima ora pentru optimizarea seo a site-ului tau, a continutului acestuia si a raspunsului la cautarile pe motoarele specializate. Astfel, iti vei consolida prezenta online si vei face vizibile toate produsele si serviciile pe care le oferi. Viitorul oricarei afaceri, fie ca e online, fie ca e una de tip offline, este internetul. Cine nu se promoveaza in mediul online va avea mult de pierdut. Tendinta consumatorilor este de a apela tot mai mult la internet atunci cand doresc sa cumpere ceva. Iesi in intampinarea potentialilor tai clienti si ofera-le servicii de top, alaturi de cei mai buni profesionisti in optimizare SEO: Soft Lab.


1

Cresterea pozitionarii pentru cuvinte cheie


2

Cresterea traficului organic pentru site


3

Crestere pozitiei site-ului in Top 10


4

Cresterea timpului vizitelor pe site

imagine intuitiva optimizare seo

Analiza unui website, un prim pas important in optimizarea seo

Analizarea unui website de catre o agentie SEO este urmata neaparat de elaborarea unui plan prin care site-ul respectiv sa comunice mult mai eficient cuvintele cheie motoarelor de cautare pe care utilizatorii le folosesc in cautarile lor. Aceasta operatiune are scopul de a aduce mai multi vizitatori pe un site si de a aduce o conversie mai mare a vanzarilor si clientilor interesati de anumite produse si servicii. In aceasta etapa, analiza cuvintelor cheie este cruciala deoarece ea da masura succesului in continuare.

seo optimizare imagine

Tipuri de optimizare Seo: On-Page si Off-Page

Scopul optimizarii pe pagina si in afara paginii este generarea unei teme compatibile cu cuvintele cheie direcționate. Motorul de cautare este un robot, nu un om … si, prin urmare, trebuie să urmați procesul nostru dovedit de a educa robotul astfel incit acesta să aduca site-ul dvs. in sus atunci cand potentialii clienți cauta cuvinte cheie specifice legate de afaceri

In procesul de optimizare SEO on-page si SEO off-page, noi generam o tema compatibila cu acele cuvinte-cheie directionate. Practic, „educam” motorul de cautare sa aduca site-ul companiei dvs. cat mai sus in rezultate, iar clientii sa il acceseze cat mai des atunci cand sunt interesati de ceea ce tu oferi pe piata. In plus, iti oferim si serviciul de construire backlinks, ceea ce sporeste si mai mult performanta site-ului dvs. in cautarile utilizatorilor.

Nu este de ajuns sa intreprindem aceasta actiune in mod izolat si pentru scurt timp, caci poti avea surpriza de a inregistra o crestere brusca, insa scaderea care urmeaza este foarte neplacuta si are consecinte pe termen lung. Astfel, noi avem o abordare intensiva a intregului proces, o abordare full-service a marketingului unui motor de cautare.

Ulterior, prin rapoartele generate si masuratorile obiective pe care ti le vom pune la dispozitie in urma unui proces de analiza SEO efectuat in mod regulat, vei vedea cu ochii tai cat de mult a crescut site-ul in clasament pentru acele cuvinte-cheie, dar si cat de mult timp petrec vizitatorii pe site.

logo softlab

CUM PROCEDAM PENTRU OPTIMIZAREA SEO


Inainte de a incepe un proiect de optimizare seo, este important sa intelegeti procesul implicat intr-o campanie eficienta de SEO.

ANALIZA CUVINTE CHEIE

Densitatea cuvintelor cheie reprezinta numarul de termeni care apar in text in raport cu numarul total de cuvinte

CONSTRUIRE LINK-URI

In SEO, construirea de link-uri, descrie actiunile directionate spre maximizarea numarului de linku-ri de calitate catre o pagina web

OPTMIZARE ONSITE

Optimizarea ON SITE (pe pagina web ) reprezinta masurile tehnice care pot fi luate direct intr-o pagina web avand ca scop imbunatatirea pozitiei

RAPOARTE SI ANALIZA

Penutru o buna intelegere a procesului de optimizare seo, sunt trimise rapoarte lunare prin care se pot vedea modificarile respectiv imbunatatirile aduse in acest proces optimizare

Importanta Pozitiei

Anul acesta, cercetarile arata ca aproximativ 85% din toate site-urile Web se gasesc prin intermediul motoarelor de cautare

Strategie eficienta

Optimizarea SEO va permite sa alegeti expresii de cuvinte cheie pentru cautarile efectuate de potentialii clienti

Atragere Vizitatori

SEO-ul solid si design-ul prietenos, vor ajuta la aducerea vizitatorilor pe site-ul dvs

Motoare de Cautare Importante

96% dintre utilizatorii de Internet incep sa caute pe Web printr-un motor de cautare important (Google, Bing, Yahoo, AOL)

342 miliarde Rezultate Cautare

In ianuarie 2016, au fost efectuate peste 17,5 miliarde de cautari cu rezultate de cautare de 342 miliarde

Perceptia Consumatorilor

Perceptia consumatorilor este ca, cu cat un site Web este mai sus clasat intr-un motor de cautare cu atat este mai important

EXPERTI SEO

In calitate de experti in industria de optimizare a motoarelor de cautare si de marketing, conducerea si angajatii Soft Lab au o experienta dovedita pentru elaborarea unor strategii eficiente de marketing pe Internet cu rezultate masurabile si pe termen lung

experti in domeniul optimizarii seo

Suntem gata sa incepem proiectul dvs. de optimizare SEO.

Ne concentram puternic asupra functionalitatii si utilizabilitatii si va pregatim sa va gestionati site-ul ca un bun al afacerii. Mergem la distante mari pentru a va asigura ca, continutul site-ului dvs. este livrat in asa fel incat vizitatorii să poata gasi usor si intuitiv informatiile pe care le cauta, rezultand o experienta placuta si productiva.

Cere Oferta

logo mic softlab

SOFTLAB

Social Links