CMS PERSONALIZAT
Site CMS personalizat

 

Pentru clientii care apeleaza la serviciile noastre, cream inclusiv site CMS personalizat. Acronimul CMS vine de la Content Management System. Acest tip de site permite oricui sa aiba acces la o sectiune in care sa poata organiza asa cum doreste continutul site-ului sau, sa publice ceea ce doreste sau sa isi administreze site-ul cum vrea. Evolutia tehnologiei moderne a permis gasirea unor solutii noi si inovatoare in privinta administrarii site-urilor. CMS-ul este preferat de foarte multi oameni care detin site-uri datorita usurintei care o aduce in administrarea continutului. Totul este dinamic la un site CMS personalizat, usor de gesitonat si de intretinut, putand suferi modificari majore oricand este nevoie de acest lucru.
Ce ofera Soft Lab

Prin crearea unui site CMS personalizat, noi va oferim posibilitatea de a va administra continutul si functiile site-ului dvs. dupa bunul plac, fara a fi nevoie de cunostinte avansate de programare sau operare in limbaje de programare. In plus, nu veti cheltui bani pentru a plati pe cineva sa il actualizeze continuu. Cu un site CMS personalizat, dvs. puteti gestiona site-ul in mod adecvat si aveti posibilitatea de a schimba functii, de a adauga produse sau fisiere descarcabile (asa cum sunt instructiunile de ansamblare a produselor, cele de utilizare sau chiar garantia lor).


Livrare conform scopului proiectului

Suport si implementare CMS cuprinzatoare

Solutii CMS scalabile

Cea mai buna tehnologie la un pret accesibil

Optimizarea site-ului dvs. si pastrarea lui pentru SEO

Manager de proiect dedicat si cu experienta


Ce avantaje va ofera un CMS personalizat

Un site CMS personalizat va aduce numeroase avantaje, indiferent de domeniul in care activati. Datorita acestui sistem inovator de administrare a continutului, dvs. beneficiati de mult mai multa flexibiliatte decat in cazul unor alte tipuri de site-uri. In plus, costurile pentru administrarea site-ului sunt si ele reduse mult. Modul de administrare va ofera posibilitatea de a avea un control total asupra layout-ului site-ului dvs. Puteti adauga sau sterge continut oricand doriti si chiar de a adauga noi module la structura unui site CMS personalizat.
Update the website text, links

Unlimited Page Management

Photo gallery

Product catalogues

Website banners & graphics

Secure logins

Links and menu management

Simple HTML Editor

Blog

SEO friendly structure

Social media integration

Google Map integrationOur professional services

Template Development

We will give you a pixel perfect, SEO-friendly, cross-platform and standards-compliant foundation on which to build your site.

Custom CMS Programming

If you're looking to develop a custom application or a feature that EasyDesign doesn’t already include, let us build it for you.

Site Migrations

Are you looking to move your site to EasyDesign CMS? Let us handle the migration for you, or help your team speed up the process.
Lets Get Started
your project


We will help you to achieve your goals and to grow your business.


REQUEST A QUOTE

Things we have Done

We are building bridges in web technology in order to connect the client’s goal to reality

VIEW FULL PORTFOLIO