Aplicatii , Soft personalizat, Pagini Web

NOI SUNTEM CREATIVI

Povestea Noastra

SoftLab este o firma de dezvoltare software, care se concentreaza pe calitate, inovatie si viteza. Utilizam tehnologia pentru a creste rezultatele afacerilor clientiilor nostrii. Ne mandrim cu relzultatele finale , integritatea si etica muncii noastre. De-a lungul aniilor SoftLab a reusit sa creeze pagini web si aplicatii uimitoare oferind in acelasi timp clientiilor nostri posibilitatea de a-si imbunatatii prezenta online.

 

Filozofie

Filozofia companiei noastre este de a crea paginile web, aplicatiile sau softurile dorite pe care majoritatea firmeleor le doresc: usor de gasit, rapide, responsive, usor de navigat, atragatoare.

 

Misiune

Am proiectat intregul proces si produse in jurul necesitatii fiecarei companii. Pe tot parcursul proiectelor ne asiguram ca, colaboararea noastra este mereu rapida, usoara si fara complicatii. Oferim clientiilor nostrii control deplin al site-urilor dezvoltate fara preturi ridicole , echipa noastra oferind suport si dupa terminarea proiectului.aplicatii


ECHIPA DESIGN

Stim faptul ca usabilitatea, functionalitatea si vizualitatea sunt trei dintre cei mai importanti factori la design-ul unei interfete sau pagini web. Folosing aceasta strategie , colaboram cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca mesajele si telurile marketingului sunt realizate in design-ul creat de noi. Colaboram cu dumneavoastra pentru a va aduce ideile la viata.ECHIPA DEZVOLTARE

Ca o companie de top ce realizeaza aplicatii mobile, SoftLab dispune de experienta vasta in crearea aplicatiilor de inalta performanta pentru majoritatea platformelor  incluzand, Android, iOS si Windows . Programatorii SoftLab pot crea aplicatia sau software-ul care sa satisfaca nevoile companiei dvs.


Alexander Schmidt

Alexander Schmidt

CO FOUNDER / CEO
Gina Voicu

Gina Voicu

HR Manager
Mihai Draghici

Mihai Draghici

CO FOUNDER / CEO


SOFTLAB
suntem gata sa incepem proiectul dorit

Noi va putem ajuta la cresterea afacerii dumneavoastra si la atingerea obiectivelor

Cere Oferta