DEZVOLTARE WEB

Dezvoltare Web

Chiar daca aveti un site, acest lucru nu inseamna ca nu puteti intampina probleme cu el. In unele cazuri, pachetul de solutii CMS si E-commerce are anumite limitari. Urmarea este clara pentru orice client, caci apar anumite limitari si neplaceri in calea succesului lor. Softlab va ofera optiunea de dezvoltare web a site-ului dvs. personalizat. Lucram de multi ani in domeniu, cunoastem tot ce trebuie sa stim despre dezvoltarea web si avem pachete de servicii pentru fiecare tip de client sau buget.

Atunci cand preluam un proiect, noi ne intoarcem la elementele de baza pentru a analiza ce trebuie facut de catre clientii nostri si utilizatorii site-urilor lor. Practic, pornind de la baza, noi construim toate aceste elemente prin folosirea cadrelor de dezvoltare din industrie. Ele vor fi astfel adaptate la nevoile dvs. si au asigurata durabilitatea pe termen lung.

Nu conteaza cat de complex este proiectul dumneavoastra. , daca el trebuie reluat de la zero sau doar upgradat, noi ne ocupam de tot ce este nevoie, pana in cel mai mic detaliu. Nu conteaza daca dezvoltarea web vizeaza un site sau o aplicatie, noi garantam obtinerea unor rezultate la fel de bune in ambele cazuri.
Abordarea noastra

Produsul final al activitatii noastre de dezoltare web va fi unul atractiv din punct de vedere estetic, dar si functional pentru ca toti clientii sa fie multumiti de experienta online de pe site-ul pe care il detii. Acest lucru inseamna un profit mai mare pentru orice companie si atragerea unui numar mai mare de clienti.

In prima etapa de dezvoltare pagini web, cea de planificare, ne asiguram ca am inteles foarte bine ceea ce dvs. doriti de la propriul site, dar si cum doriti ca acest plan sa fie implementat. Urmeaza etapa de dezvoltare propriu-zisa, acolo unde dezvoltam sisteme de gestionare a continutului in cazul clientilor ce au nevoie de ceva mai mult decat sistemele de baza. Dupa ce site-ul dvs. va fi gata, trecem la etapa de revizuire si testare. Scopul ei este de a ne asigura ca el functioneaza fara erori si de a le remedia prompt.

Daca totul merge bine, site-ul este oferit clientului pentru a-l folosi in scopul pentru care l-a creat. Ulterior, noi asiguram si intretinerea site-ului, aceasta fiind  necesara pentru a ne asigura ca el functioneaza eficient mereu.


Metoda Noastra


Planificare

Intelegerea a ceea ce doriti de la site-ul dvs. si cum doriti sa fie implementat

1

Dezvoltare

Dezvoltam sisteme de gestionare a continutului (CMS) pentru clientii care au nevoie mai mult decat de siteme de baza

2

Lansare

Dupa testarea reusita, produsul este distribuit / livrat clientului pentru a fi utilizat

4

Intretinere

Este un pas important prin care ne asiguram ca site-ul dvs. functioneaza eficient tot timpul

5

Ce Oferim

Dezvoltare oricarei aplicatii WEB

Solutii personalizate pentru portalul Web

Dezvoltare Comunity Website

Dezvoltare Retele Sociale personalizata

Solutii de E-commerce

Solutii Internet si Intranet

Aplicatii personalizate specifice in functie de cererea clientului

Solutii bazate pe Web Corporate

Aplicatii Business

Integrarea Procesorului de plata


De ce sa apelati la Softlab pentru Dezvoltare Web

Echipa SoftLab este alcatuita din specialisti cu studii in domeniu si o vasta experienta in tot ceea ce inseamna programare, dezvoltare web, SEO, optimizare, creare aplicatii mobile etc. Noi oferim servicii integrate de dezvoltare webpage si ne ingrijim de fiecare aspect al site-ului dvs. si al interactiunii lui cu utilizatorii.

Serviciul nostru de dezvoltare web include dezvoltarea oricarei aplicatii web, elaborarea si implementarea unor solutii personalizate pentru portalul web, dezvoltare de community website, dezvoltarea retelei sociale personalizata, solutii de E-commerce, solutii internet si intranet, aplicatii personalizate dorite de clientii nostri, solutii bazate pe web corporate, aplicatii de tip business si integrarea procesorului de plata.

De-a lungul timpului, numeroasele proiecte de dezvoltare web duse la bun sfarsit ne-au adus aprecierea clientilor nostri. Folosim o metoda rapida si eficienta de dezvoltare web, testata in nenumarate randuri. Pentru noi, clientul este pe primul loc, iar rentabilitatea investitiei lui e prioritara. De fiecare data cand ne angajam sa ajutam un client care apeleaza la noi pentru dezvoltare web, noi nu facem niciun compromis in privinta calitatii site-ului web.

Stim ca in procesul de dezvoltare pagini web rapiditatea in oferirea unui raspuns si a unor solutii este esentiala in relatia cu toti clientii nostri. Orice ar avea ei de rezolvat si orice dificultate ar intampina, noi raspundem imediat nevoilor pe care le au si oferim solutii eficiente. Nu ne limitam doar la a livra un serviciu si a incasa bani pentru el.

Noi dorim, in absolut fiecare proiect de dezvoltare web, sa ne asiguram ca site-ul clientului este perfect functional si responsive pe orice dispozitiv (desktop, laptop, tableta sau telefon inteligent). Experienta vasta acumulata de specialistii Softlab in managementul proiectelor de dezvoltare web le permite sa fie foarte eficienti in ceea ce fac zi de zi in colaborarea cu toti clientii nostri.
Sa incepem proiectul dvs.


Noi va ajutam sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea


CERE OFERTA