Marketingul mobil
Marketing mobil

Marketingul mobil este cea mai recenta tehnologie care va ajuta sa atrageti mai multi clienti noi – clienti care cheltuiesc mai multi bani, mai frecvent! Va putem ajuta sa lansati o campanie de marketing mobil de succes pentru conectarea, comunicarea si pastrarea clientilor dvs.


SEO Marketing Mobil Promovare


Serviciile Noastre de Marketing Mobil


Marketingul online este considerat una dintre cele mai populare metode de marketing. Numarul mare de utilizatori mobili depaseste potentialul unei campanii de marketing online. Pe masura ce utilizatorii de telefoane mobile sunt mai multi, eficacitatea si eventualul succes al unei campanii de marketing mobil ar fi mult mai puternice decât ceea ce v-ati putea astepta de la o campanie de marketing online, care este astazi inca o metoda foarte populara de marketing.


Dezvoltare aplicatii mobile

Va ajutam sa creati o experienta perfecta pentru aplicatiile dvs. web pe dispozitive portabile, utilizand design receptiv, HTML5 si CSS3Servicii de site-uri mobile

Ca agentie cu servicii complete, oferim o gama larga de servicii web mobile. Aceasta include designul mobil, strategia si dezvoltarea aplicatiilor.SMS Marketing

Platforma noastra de marketing SMS pentru intreprinderi, conceputa pentru afacerea dvs., permite comerciantilor sa comunice instantaneu si sa implice clientii in deplasare.

Ce facem noi

Soft Lab este un partener de marketing mobil de incredere pentru multe dintre cele mai importante branduri din Romania. Clientii nostri apeleaza constant la  serviciile noastre strategice care dezlantuiesc puterea tehnologiei, managementul preferintelor si platforma bogata de analiza. Folositi capabilitatile noastre multi-canale prin SMS, MMS, web mobil, voce, coduri QR si e-mail pentru a crea experiente extraordinare ale clientilor pe parcursul intregului ciclu de viata.


Marketing Mobil Promovare Online


SEO Marketing Mobil


Oferta Noastra

 

  • Site-uri Mobile
  • Marketing SMS
  • Campanii de cautare
  • Comert mobile
  • 2D Coduri de bare/QR Coduri
  • Dezvoltare aplicatii mobile
  • Campanii de publicitate Marketing MobilSa incepem proiectul dvs.


Va vom ajuta sa va atingeți obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.


CERE OFERTA