OPTIMIZARE SEO
Optimizare SEO

Optimizare Seo este procesul de afectare a vizibilitatii unui site web sau a unei pagini web intr-un rezultat neplatit al motorului de cautare – deseori denumit “natural”, “organic” sau “castigat”.
In general, cu cat mai repede si mai frcvent apare un site in lista cu rezultatele cautarii, cu atat mai multi vizitatori va primi de la utilizatorii motorului de căutare. SEO poate viza diferite tipuri de cautare, inclusiv cautare de imagini,
cautare locala, cautare video, cautare academica, căutare de stiri si motoare de cautare verticale specifice industriei.


optimizare seo

Ducem Business-ul la un nivel superior

Soft Lab poate crește rangul motorului de cautare si traficul de site al oricarei companii. Expertiza oferita de personalul sau tehnic si de copywriting permite  sa satisfaca cu succes nevoile companiilor cu site-uri complexe în industrii competitive.

O intreaga echipa de programatori si specialisti in SEO lucreaza pentru site-ul tau si, eventual, il reconstruieste complet pentru ca el sa dea rezultatele optime pe motoarele de cautare. Serviciul nostru de optimizare SEO garanteaza obtinerea rezultatelor asteptate, indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea. Investitia in acest serviciu nu este deloc mare in comparatie cu cea facuta in alte canale de promovare a afacerii tale.

La Soft Lab, noi folosim tehnici de ultima ora pentru optimizarea site-ului tau, a continutului acestuia si a raspunsului la cautarile pe motoarele specializate. Astfel, iti vei consolida prezenta online si vei face vizibile toate produsele si serviciile pe care le oferi. Viitorul oricarei afaceri, fie ca e online, fie ca e una de tip offline, este internetul. Cine nu se promoveaza in mediul online va avea mult de pierdut. Tendinta consumatorilor este de a apela tot mai mult la internet atunci cand doresc sa cumpere ceva. Iesi in intampinarea potentialilor tai clienti si ofera-le servicii de top, alaturi de cei mai buni profesionisti in SEO: Soft Lab.Analiza unui website, un prim pas important in optimizarea lui

Analizarea unui website de catre o agentie SEO este urmata neaparat de elaborarea unui plan etapizat prin care site-ul respectiv sa comunice mult mai eficient cuvintele-cheie motoarelor de cautare pe care utilizatorii de internet le folosesc in cautarile lor. Aceasta operatiune are scopul de a aduce mai multi vizitatori pe un site si de a aduce o conversie mai mare a vanzarilor si clientilor interesati de anumite produse si servicii. In aceasta etapa, analiza cuvinte-cheie este cruciala deoarece ea da masura succesului in continuare.


servicii optimizare seo

optimizare seo servicii soft lab


Optimizare On-Page & Off-Page

Scopul optimizarii pe pagina si in afara paginii este generarea unei teme compatibile cu cuvintele cheie direcționate. Motorul de cautare este un robot, nu un om … si, prin urmare, trebuie să urmați procesul nostru dovedit de a educa robotul astfel incit acesta să aduca site-ul dvs. in sus atunci cand potentialii clienți cauta cuvinte cheie specifice legate de afaceri

In procesul de optimizare SEO on-page si SEO off-page, noi generam o tema compatibila cu acele cuvinte-cheie directionate. Practic, „educam” motorul de cautare sa aduca site-ul companiei dvs. cat mai sus in rezultate, iar clientii sa il acceseze cat mai des atunci cand sunt interesati de ceea ce tu oferi pe piata. In plus, iti oferim si serviciul de construire backlinks, ceea ce sporeste si mai mult performanta site-ului dvs. in cautarile utilizatorilor.

Nu este de ajuns sa intreprindem aceasta actiune in mod izolat si pentru scurt timp, caci poti avea surpriza de a inregistra o crestere brusca, insa scaderea care urmeaza este foarte neplacuta si are consecinte pe termen lung. Astfel, noi avem o abordare intensiva a intregului proces, o abordare full-service a marketingului unui motor de cautare.

Ulterior, prin rapoartele generate si masuratorile obiective pe care ti le vom pune la dispozitie in urma unui proces de analiza SEO efectuat in mod regulat, vei vedea cu ochii tai cat de mult a crescut site-ul in clasament pentru acele cuvinte-cheie, dar si cat de mult timp petrec vizitatorii pe site.
CUM PROCEDAM

Inainte de a incepe un proiect de optimizare a motorului de cautare (SEO), este important să intelegeți procesul implicat intr-o campanie eficienta de SEO. Soft Lab se adreseaza clientilor care necesita o abordare intensiva, full-service a marketingului motorului de cautare.


ANALIZA CUVINTE CHEIE

Densitate cuvintelor cheie reprezinta numarul de termeni care apar in text in raport cu numarul total de cuvinte

OPTMIZARE ONSITE

Optimizarea ONSITE reprezinta masurile care pot fi luate direct intr-o pagina web avand ca scop imbunatatirea pozitiei

CONSTRUIRE LINK-URI

In SEO, construirea de link-uri, descrie actiunile directionate spre maximizarea numarului de linku-ri de calitate catre o pagina web

RAPOARTE SI ANALIZA

Revizuirea SEO consta in mai multi factori, cum ar fi un continut, structura de legatura, social media si încrederea lor pe internet.
6x
Crestere in clasament pentru cuvinte


398%
Cresterea traficului organic


1105%
Crestere in Top 10


129%
Cresterea timpului vizitelor pe site


De ce SEO este benefic pentru Business-ul Dvs.


Importanta Pozitiei

Anul acesta, cercetarile arata ca aproximativ 85% din toate site-urile Web se gasesc prin intermediul motoarelor de cautare


Motoare de Cautare Majore

96% dintre utilizatorii de Internet incep sa caute pe Web printr-un motor de cautare important (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Strategie eficienta

SEO va permite sa alegeti expresii de cuvinte cheie pentru cautarile efectuate de potentialii clienti


342 miliarde Rezultate Cautare

In ianuarie 2016, au fost efectuate peste 17,5 miliarde de cautari cu rezultate de cautare de 342 miliarde

Atragere Visitatori

SEO-ul solid si design-ul prietenos de cautare vor ajuta la aducerea vizitatorilor pe site-ul dvs


Perceptia Consumatorilor

Perceptia consumatorilor este ca, cu cat un site Web este mai sus clasat într-un motor de cautare cu atat este mai important


Experti SEO

In calitate de experti in industria de optimizare a motoarelor de cautare si de marketing, conducerea si angajatii Soft Lab au o experienta dovedita pentru elaborarea unor strategii eficiente de marketing pe Internet cu rezultate masurabile si pe termen lungSuntem gata sa incepem proiectul dvs.


Ne concentram puternic asupra functionalitatii si utilizabilitatii si va pregatim sa va gestionati site-ul ca un bun al afacerii. Mergem la distanțe mari pentru a va asigura ca, continutul site-ului dvs. este livrat in asa fel incat vizitatorii să poata gasi usor si intuitiv informațiile pe care le cauta, rezultand o experienta plăcuta si productiva a utilizatorului.


CERE OFERTA

Clienti Soft Lab