PAY PER CLICK
Ce este Pay Per Click?

PPC reprezintă plata pe clic, un model de marketing pe internet in care agentii de publicitate platesc o taxa de fiecare data cand se face clic pe unul dintre anunțurile lor. In esenta, este o modalitate de a cumpara vizite pe site-ul dvs., mai degraba decat să încercați să “castigati” aceste vizite organic. Publicitatea pe motoarele de cautare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Acesta permite agentilor de publicitate sa liciteze pentru plasarea anunturilor in legaturile sponsorizate ale unui motor de cautare atunci cand cineva caută un cuvant cheie care are legatura cu oferta lor de afaceri.
PPC Management

Platforme precum Google AdWords si anunturile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), va putem ajuta sa va luam conturile piblicitare la nivelul urmator. Personalizam strategia si raportarea adaptate nevoilor dvs. Oferim suportul si indrumarea de care aveti nevoie pentru a va atinge scopul, fie ca este vorba despre maximizarea randamentului investitiei, cresterea numarului de clienti potentiali sau cunoasterea marcii.Serviciile noastre Pay Per Click


Auditurile PPC

Procesul nostru de audit al PPC porneste de la intelegerea obiectivului de audit, de acoperire si de la analiza datelor.


Publicitate Bing

Echipa noastra de agenti de anunturi Bing are pregatirea si expertiza de care ai nevoie pentru a profita la maximum de platforma PPC populara a lui Bing.Publicitate sociala

Soft Lab va poate ajuta cu campanii sociale platite, care va pot conduce publicul tinta spre actiuni mult mai bine direcționate.


Afisare publicitara

Anunturile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Angajarea noastra va ofera avantajul unui expert AdWords cu norma intreaga, fara costurile suplimentare de angajare a unui alt angajat cu norma intreaga.


Remarketing & Retargeting

Imbunatatiti rentabilitatea investitiei si cresteti conversiile prin marketing pentru persoanele care au accesat toate site-urile web.


Scurta descriere a campaniei Pay Per Click:

Serviciile noastre pentru campaniile Pay Per Click includ:

  • Strategia campaniei de cautare PPC
  • Cercetarea si selectia cuvintelor cheie
  • Dezvoltarea reclamei la anunturi
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor si urmarirea ROI
  • Optimizarea si dezvoltarea paginilor de destinatie
  • Gestionarea si analiza campaniilorRapoarte

Raportam lunar cu privire la succesul campaniei dvs. in ceea ce priveste alegerea cuvintelor cheie si alegerea textului si vom crea un raport de rang pentru a sti unde se clasifica organic pentru cuvintele cheie pe care le platiti. In plus, dupa ce examinati raportul, vom rezerva un apel de o ora cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul si directia campaniei dvs. precum și pentru a raspunde la orice intrebari pe care le aveti.

Sa incepem proiectul dvs.


Va vom ajuta sa va atingeți obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.


CERE OFERTA