Servicii Creare Site Web

De ce Site WordPress?

Site-urile WordPress sunt foarte usor de utilizat de catre oricine. Ele permit o personalizare completa si au un sistem de management al continutului ce va permite sa gestionati cu mare usurinta continutul paginii web respective. Tot mai multi intreprinzatori sau persoane fizice aleg sa isi creeze propriul site wordpress deoarece acesta ofera o flexibilitate mare, este usor de personalizat si foarte usor de utilizat.

Exista o multitudine de template-uri ce pot fi utilizate pentru un site wordpress. In functie de specificul afacerii dvs., noi putem personaliza orice template sau putem crea unul nou cu ajutorul instrumentelor profesionale pe care le avem la dispozitie.

Un site wordpress este usor de administrat si actualizat daca cel care se ocupa de aceste operatiuni are cunostinte minime de operare pe calculator. Va usuram misiunea si cream un site wordpress usor de modificat si actualizat. Daca doriti sa transformati site-ul dvs. WordPress intr-unul multilingv, va putem ajuta si in aceasta privinta, oferindu-va serviciile noastre de copyright, disponibil inclusiv in mai multe limbi straine.


Procedura Noastra


Instalare Tema

Instalam orice tema free sau platita si o personalizam

1

Instalare Plugin-uri

Instalam Plugin-urile necesare , indiferet de ce pachet alegeti

2

Continut Dezvoltare

Dezvoltam continut unic pentru site-ul dvs si ne asiguram ca sunteti inaintea competitorilor

4

SEO

Pachet complet de servicii SEO pentru a ajuta atragerea de clienti noi si cresterea profitului

5


Ce putem face pentru dvs.

Noi putem crea pentru dvs. orice tip de site wordpress doriti sa aveti. Fie ca va doriti un blog, fie ca doriti sa vindeti produse sau servicii, noi va suntem alaturi si va vom crea un site wordpress exact asa cum il doriti. Indiferent de complexitatea afacerii dvs., un site wordpress este mereu solutia potrivita, inclusiv pentru a va oferi solutii de e-commerce. Puteti apela la serviciile noastre inclusiv pentru serviciul de actualizare permanenta a site-ului WordPress pe care il detineti.

Zi de zi, operatorii nostri vor opera modificarile de continut dorite de dvs. si vor personaliza fiecare pagina cu textele si imaginile dorite. Putem instala absolut orice tema doriti, atat una free, cat si o tema platita. In etapa urmatoare, instalam plugin-urile de care are nevoie site-ul dvs., indiferent de pachetul ales. In continuare, trecem la customizarea temei, la noi fiecare client gasind o gama larga de customizari ale temelor si template-urilor unui site wordpress.

Dupa ce aceste etape sunt indeplinite, trecem la optimizarea SEO a site-ului respectiv. Aceasta are drept scop o pozitionare cat mai buna a unui site wordpress in cautarile facute de utilizatori pe motoarele de cautare. Noi ne-am specializat pe lucrul cu site-uri WordPress si oferim tuturor clientilor nostri o gama completa de servicii in aceasta privinta. Putem personaliza absolut orice tema WordPress care poate deveni solutie all-inclusive pentru dvs.
creare site


Serviciile noastre WordPress


Instalare Tema

Instalam orice tema gratis sau platita si o facem sa arate profesional


WordPress SEO

Ajutam bloggerii si proprietarii site-urilor WordPress sa sporeasca vizibilitatea site-ului sau a blogului lor în motoarele de cautare, cum ar fi Google.Dezvoltare continut

Oferim servicii de dezvoltare de continut web, cum ar fi planificarea continutului, scrierea si editarea precum si analiza cuvintelor cheie


Securitate WordPress

Instalarea WordPress nu este grea. Configurarea sigura si continua WordPress nu este tocmai usoaraPlugin-uri Premium

Instalam si configuram toate plugin-urile dorite sau necesare


Transfer gazduire WordPress

Mutam in siguranta tot site-ul WordPress, Email-uri si baze de date catre noul dvs. cont de gazduire
Sa ducem impreuna site-ul dvs. WordPress la un al nivel!

Pe langa personalizarea site-ului dvs. WordPress, noi ne asiguram ca site-ul este receptiv si compatibil cu orice platforma. Personalizarea nu trebuie sa implice ingreunarea lui cu diverse optiuni si elemente multimedia inutile. Un site wordpress trebuie sa fie curat, eficient si intuitiv, astfel incat utilizatorii sa il poata utiliza cu usurinta, chiar daca ei nu au cunostinte speciale de operare pe calculator.

Echipa Soft Lab include si copyrighteri specializati in scrierea si editarea de texte noi, originale, adaptate nevoilor si cerintelor unui site wordpress. Textele sunt scrise respectandu-se cerintele de indexare specifice platformei WordPress, iar continutul deja existent pe unele site-uri este adaptat astfel incat el sa corespunda cat mai bine cerintelor motoarelor de cautare. Astfel, atunci cand utilizatorii vor cauta anumite cuvinte-cheie pe internet, site-ul dvs. va aparea printre primele in lista alcatuita de Google.

Practic, pe un site WordPress puteti vinde absolut orice si il puteti personaliza pentru a accepta mai multe metode de plata (inclusiv plata electronica) din partea clientilor. Totul este securizat si actualizat permanent, astfel incat site-ul sa faca fata celor mai mari amenintari de securitate cibernetica.

In cazul in care aveti un site WordPress care se confrunta cu probleme de vizibilitate, noi il vom supune unei analize complexe ce implica si analiza cuvintelor-cheie. Intr-o perioada de timp rezonabila, putem readuce un site wordpress in varful cautarilor pe internet. De asemenea, indiferent de tipul de plugin dorit de dvs., noi putem instala orice, atat pluginuri gratuite cat si unele premium.

Pot exista si situatii in care un site wordpress sa necesite mutarea pe o alta platforma sau catre un alt cont de gazduire. Va punem la dispozitie trei planuri de pret pentru crearea si intretinerea unui site wordpress. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar noi vom prelua imediat proiectul dvs.

creare site wordpress


Planuri de Pret

Plan Standard

 • Instalare Wordpress
 • Instalare Tema
 • Import Continut Demo & Setare
 • Adaugare Logo
 • Instalare Plugin-uri Esentiale

€59

€100

Plan Bronz

 • Instalare WordPress
 • Instalare Tema
 • Import Continut Demo & Setare
 • Adaugare Logo
 • Instalare Plugin-uri Esentiale
 • Optimizare SEO
 • Copie de siguranta site

€149

€199

Plan Gold

 • Instalare WordPress
 • Instalare Tema
 • Import Continut Demo & Setare
 • Adaugare Logo
 • Instalare Plugin-uri Esentiale
 • Optimizare SEO
 • Copie de siguranta
 • Management de securitate
 • Customizare Tema

€299

€360Sa incepem proiectul dvs.


Va vom ajuta sa va atingeți obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.


CERE OFERTA