MARKETING RETELE SOCIALE
Social Media Marketing

 

Nimeni nu mai are nicio indoiala cu privire la rolul foarte important al retelelor de socializare in succesul oricarei afaceri din ziua de azi. Practic, tot ce exista pe internet trebuie popularizat si distribuit pe retelele de socializare precum instagram, facebook sau google plus. Retelele de socializare au devenit un important instrument de comunicare intre oameni si intre companii si clientii lor.

Oriunde ar fi clientii, companiile pot ajunge mult mai usor la ei, isi pot face cunoscute serviciile si produsele in mod mai eficient si au posibilitatea de a afla parerea clientilor despre acestea. De fiecare data cand lansezi un produs e recomandat sa insotesti aceasta lansare si de elemente multimedia pe care le poti populariza pe facebook, twitter, instagram, google plus. Marketingul pe retelele sociale poate ajuta in mai multe moduri o afacere sa devina una de succes.

El poate insoti marketingul clasic, pe care toti il cunosc, dar a carui eficienta nu este atat de mare fara cel de tip electronic. Pentru fiecare client, facem mai intai o analiza social media si elaboram strategia social media personalizata nevoilor lui, iar in etapa urmatoare propunem solutii concrete care sa il ajute sa isi atinga obiectivele. Echipa noastra de specialisti in marketing online iti sta la dispozitie pentru servicii complete in acest domeniu.

 
Serviciile Noastre


Dezvoltarea strategiei retelei sociale

Oferim o gama larga de servicii de consultanta pentru retele sociale, prin care va ajutam sa obtineti rezultate tangibile.Administrare reclame retele sociale

Serviciile noastre de publicitate pe retele de socializare se dovedesc a accelera cresterea. Prin publicitatea prin intermediul retelelor sociale, 100% dintre clientii nostri au vazut rezultate.Crearea de continut social media

Oferim o gama larga de servicii de scriere si de postare sociala pentru a va ajuta sa comercializati direct sau indirect ofertele dvs. prin intermediul mediilor sociale online.
Ce facem concret pentru a-ti asigura cel mai bun Social Media Marketing

 

Noi te putem ajuta pe mai multe paliere atunci cand ai nevoie de un marketing eficient pe retelele de socializare. Prin serviciul de creare continut social media si reclame social media, noi ne asiguram ca mesajul pe care vrei sa il transmiti ajunge cu siguranta la potentialii tai clienti. Reclamele sunt special concepute pentru a se adapta retelelor de socializare si pentru a avea un impact cat mai mare asupra celor care le urmaresc.

 

Cresterea afacerii pe care o detii va fi astfel una semnificativa. Nu exista clienti care au colaborat cu noi care sa spuna ca aceste campanii de marketing pe retelele sociale nu au functionat! Succesul este garantat pentru oricine este hotarat sa duca propria afacere la un nivel superior. Se stie ca acum, pe internet, continutul dicteaza regulile. In strategia social media elaborata de noi, continutul va avea un rol crucial.

 

Tot ceea ce oferim pe piata va fi facut cunoscut prin intermediul continutului pe care noi il cream pentru afacerea ta. Acest continut va fi distribuit pe retelele de socializare cele mai importante (facebook, twitter, instagram, google plus) si iti va atrage din ce in ce mai multi clienti, dar iti va consolida si brandul din ce in ce mai mult. Folosim atat servicii de publicitate platita pe aceste retele de socializare, cat si strategii social media ce implica distribuirea de materiale multimedia si continut scris special pentru anumite afaceri.

soft lab social media

social media marketingDe ce aveti nevoie de un management retele sociale?

Clientii dvs. sunt pe retele sociale.

Indiferent de industria in care se afla compania, clienții dvs. folosesc zilnic retelele sociale. Este important sa le mentineti angajați si conectați la marca dvs., astfel incat sa fiti intotdeauna prima lor optiune.

Exista oameni care cauta compania dvs.

Daca, compania dvs. ofera un produs sau un serviciu, puteti să pariati ca exista oameni care vorbesc despre acest lucru si cauta companii care ofera acest serviciu. Serviciul nostru de management retea sociala va va ajuta afacerea sa se alature conversatiei si sa genereze noi clienti.

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe retele de socializare.

Trebuie sa ascultati ceea ce spun clientii despre compania dvs. pe retelele de socializare si sa raspundeti preocuparilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentreaza pe evidentierea aspectelor pozitive ale a ceea ce compania dvs. are de oferit si rsspund sincer la observatiile negative.

Companiile merita o gestionare profesionala a retelei de socializare

Majoritatea proprietarilor de afaceri si managerii de marketing nu au timp ss-si gestioneze toate canalele retelelor de cocializare. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea in managementul social media si agentia noastrs va poate ajuta sa va atingeti obiectivele de marketing si o nouă baza de clienti.Procedura Noastra


Strategie Dezvoltare

Management Reclama

Mangement Comunitate

Creare Continut Efectiv

Analiza & Rapoarte

Prezenta pe social media – o necesitate pentru orice afacere

Cu cat se vorbeste mai mult despre compania ta pe retele de socializare precum facebook, twitter, instagram, google plus, cu atat mai mult prestigiu va avea afacerea pe care o desfasori. Cumparatorii si-au schimbat comportamentul fata de trecut. Ei cauta acum referinte si sfaturi despre anumite produse si servicii direct pe retelele de socializare. Prin intermediul unor grupuri specializate pe anumite subiecte, vei putea ajunge mult mai usor la clienti, totul datorita marketingului pe aceste retele sociale.

 

Datorita serviciului nostru de Social Media Marketing, poti inregistra cresteri substantiale in vanzari. Facem o temeinica analiza social media si elaboram strategia social media in scurt timp de la preluarea proiectului tau, astfel incat sa oferim rezultate concrete, masurabile, in cel mai scurt timp posibil. Ulterior, prin masuratorile pe care ti le punem la dispozitie si pe baza informatiilor disponibile, vom face impreuna o analiza a rezultatelor pe care le asteptai si la care s-a ajuns.

 

Te asteptam sa ne contactezi pentru a cere o oferta de pret a acestui serviciu. Pretul pachetului difera de la un client la altul deoarece complexitatea serviciului de Social Media Marketing difera de la o companie la alta. Impreuna, cu siguranta vom gasi cea mai buna solutie pentru afacerea ta. O solutie in care retelele de socializare precum facebook, twitter, instagram, google plus sa contribuie din plin la succesul afacerii pe care o detii.

CERE OFERTA